楼主: 云倦云舒

风轻云淡的日子

原帖由 一路飞扬 于 2007-6-14 16:59 发表
Every time it rains... I get wet
me 2,now.

Wet your body only.
'wet body',that's interesting word in chinses,if  translated the word by Chinese,we'll pronounce 'shi shen',ohye.:大侠
手机版
原帖由 一路飞扬 于 2007-6-14 22:59 发表
'wet body',that's interesting word in chinses,if  translated the word by Chinese,we'll pronounce 'shi shen',ohye.:大侠

Haha. Why did you say so clearly?
cause i was 'shishen' by the rain,there were longtimes,when we can see the sunshine?my god.
There will be rainbow after the rains, then the sunshine.
the rainbow are supermarket,i don't like shopping,so,i just need a lot of sunshine.:喔呵呵

都是些鸡肠,看的好辛苦
The first "Rainbow supermarket" is closed now, so you can waiting the sunshine,

but the "Sunshine square' is the place for night life also, are you insteresting?
Sunshine square?it's so far away from here, even though i have many interests, but no body can go with me, hi,do U like to go to the Sunshine square. girl?:飘

Nice and bright day today, any square has sunlight would be the Sunshine square. So, where are you want to go? Sir! ^_^
原帖由 云倦云舒 于 2007-6-14 16:51 发表
今天饭堂的菜难吃到极点,
不到四点大家就开始肚子饿了,
因为都没有吃零食的习惯,
办公室七个人,
找了半天只找到一小袋冰糖,
一人一粒刚好。
可怜的孩子们。

冰糖也可以填饱肚子??
不行,只能充一下饥。呵呵。。。
用我同事的话说是:咽点口水下去就不会感觉那么饿了。HAH。。
我决定了,星期六晚上才过去,你们不要那么早睡,哈哈,。。玩通宵~~~

回复 #724 天使的假日 的帖子

你下午请假嘛~早点过来,我在家里等你一起去海边~
说不定听到你要过来,某位GG会特意等着载你过去。
原帖由 云倦云舒 于 2007-6-19 12:31 发表
你下午请假嘛~早点过来,我在家里等你一起去海边~
说不定听到你要过来,某位GG会特意等着载你过去。

哪个,哪个?哈哈,我们请假非常非常的麻烦,手续非常非常的复杂,所以,我都不敢请。。。
新来的助理名字很有意思--欧阳喜新,哈哈。。。所以他弟弟应该叫欧阳厌旧。HOHO。。。

原帖由 云倦云舒 于 2007-6-19 12:37 发表
新来的助理名字很意思--欧阳喜新,哈哈。。。所以他弟弟应该叫欧阳厌旧。HOHO。。。

或者叫欧阳不厌旧,哈

回复 #726 天使的假日 的帖子

好像没有车到大鹏岛的,你晚上才过来,会更麻烦! 除非你找好人在市内接你。HOHO。。。

你就说你妹妹结婚了,要到深圳参加她的婚礼。非去不可。。哈哈。。这样的话星期五晚上就可以过来了。
原帖由 云倦云舒 于 2007-6-19 12:37 发表
新来的助理名字很意思--欧阳喜新,哈哈。。。所以他弟弟应该叫欧阳厌旧。HOHO。。。

这名字算什么,我们这来了个采购姓“仰”单名一个“令”,女孩子来的。晕,客家话真不好念,不信试念下。。。
还有个客户担当也是女的,叫欧阳饼连。

!#$#$^%*&*)*_*+_)+&#$%@#$@

我们以后不要再联系了.自己做了什么自己心里清楚.

医生说我血糖过高,不要靠近甜的东西,而你是我生命中最甜的一个......

祝端午节快乐!哈哈~~~